Meester Freddy Mols, advocaat in Turnhout met specialisatie in strafrecht, verkeersrecht en familierecht

Wanneer u in aanraking komt met het gerechtelijk systeem, is het van bijzonder groot belang dat u professioneel wordt ondersteund. De juiste expertise biedt u een helder inzicht in de procedures en de mogelijkheden omtrent uw dossier.

 

Al sinds 1999 specialiseer ik mij in alle takken van het recht, met bijzondere specialisatie in drie domeinen:

strafrecht

verkeersrecht

familierecht

Daarnaast kunt u op mij vertrouwen voor alles aangaande incasso. Ook ben ik houder van een speciaal diploma “jeugdrecht” en van het getuigschrift "bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken". Dit betekent dat enkel de houders van een dergelijk getuigschrift cassatieberoep mogen aantekenen in strafzaken. In het geval van onverwacht politieverhoor ben ik tevens 24 uur op 24 uur beschikbaar via gsm.

 

Mijn kantoor is gevestigd op een steenworp afstand van het gerechtsgebouw in Turnhout. Dankzij mijn jarenlange ervaring en uitgebreide deskundigheid ben ik in staat om u gedetailleerd te adviseren en bij te staan. Mijn cliënteel bestaat zowel uit particulieren als ondernemingen.

 

Bent u op zoek naar juridisch advies of juridische bijstand in Turnhout? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.